ook.png 13.04.2018

Ingredienser

Til 2 personer
200 gram kalvekød
1 stk løg
1 stk laurbærblade
1 kg kartofler
1 stk persillerod
1 dl vand
1 bundt persille
1 dl fløde
Lidt rugbrød

Til 3 personer
300 gram kalvekød
2 stk løg
2 stk laurbærblade
1 kg kartofler
1 stk persillerod
2 dl vand
1 bundt persille
1 dl fløde
Lidt rugbrød

Til 4 personer
400 gram kalvekød
2 stk løg
2 stk laurbærblade
1 kg kartofler
1 stk persillerod
2 dl vand
1 bundt persille
1 dl fløde
Lidt rugbrød

Til 5 personer
500 gram kalvekød
3 stk løg
3 stk laurbærblade
2 kg kartofler
2 stk persillerod
3 dl vand
2 bundt persille
2 dl fløde
Lidt rugbrød

Til 6 personer
600 gram kalvekød
3 stk løg
3 stk laurbærblade
2 kg kartofler
2 stk persillerod
3 dl vand
2 bundt persille
2 dl fløde
Lidt rugbrød

Til 7 personer
700 gram kalvekød
4 stk løg
4 stk laurbærblade
2 kg kartofler
2 stk persillerod
4 dl vand
2 bundt persille
2 dl fløde
Lidt rugbrød

Til 8 personer
800 gram kalvekød
4 stk løg
4 stk laurbærblade
2 kg kartofler
2 stk persillerod
4 dl vand
2 bundt persille
2 dl fløde
Lidt rugbrød