kaal.png 13.04.2018

Ingredienser

Til 2 personer
200 gram Spidskål
2 spsk Olivenolie
2 spsk Citronsaft
2 spsk Krydderurter efter egen smag. (f.eks. Dild, løvstikke, persille eller purløg)
2 dl Ærter
Lidt salt og peber

Til 3 personer
300 gram Spidskål
3 spsk Olivenolie
3 spsk Citronsaft
3 spsk Krydderurter efter egen smag. (f.eks. Dild, løvstikke, persille eller purløg)
3 dl Ærter
Lidt salt og peber

Til 4 personer
400 gram Spidskål
4 spsk Olivenolie
4 spsk Citronsaft
4 spsk Krydderurter efter egen smag. (f.eks. Dild, løvstikke, persille eller purløg)
4 dl Ærter
Lidt salt og peber

Til 5 personer
500 gram Spidskål
5 spsk Olivenolie
5 spsk Citronsaft
5 spsk Krydderurter efter egen smag. (f.eks. Dild, løvstikke, persille eller purløg)
5 dl Ærter
Lidt salt og peber

Til 6 personer
600 gram Spidskål
6 spsk Olivenolie
6 spsk Citronsaft
6 spsk Krydderurter efter egen smag. (f.eks. Dild, løvstikke, persille eller purløg)
6 dl Ærter
Lidt salt og peber

Til 7 personer
700 gram Spidskål
7 spsk Olivenolie
7 spsk Citronsaft
7 spsk Krydderurter efter egen smag. (f.eks. Dild, løvstikke, persille eller purløg)
7 dl Ærter
Lidt salt og peber

Til 8 personer
800 gram Spidskål
8 spsk Olivenolie
8 spsk Citronsaft
8 spsk Krydderurter efter egen smag. (f.eks. Dild, løvstikke, persille eller purløg)
8 dl Ærter
Lidt salt og peber