svampe.png 13.04.2018

Susannes sjove svampe med løg og oliven

Trin 1. Skyl og hak
Fremgangsmåde:
Skyl svampene og bræk stilken af dem. Hak stilkene, oliven og løg så de er finthakket. Til sidst placer dem i et ovnfast fad.

 

Trin 2. Bland
Fremgangsmåde:
Placer alle svampene med hovedet ned af i et ovnfast fad, og bland de finthakkede oliven, løg og svampestilke i en skål og rør det sammen med olien. Fordel blandingen ovenpå svampene i det ovnfaste fad. Drys salt, peber og et lille stænk olivenolie ovenpå.

 

Trin 3. Put dem i ovnen
Fremgangsmåde:
Bag svampene i ovnen i 15-20 minutter ved 200 grader til kanterne er en smule mørkebrune.

 

Trin 4. Velbekomme
Fremgangsmåde:
Så er de færdig. Et godt tip er at lave en lækker salat og spis til, eller skal det være rigtig "sjovt", så put lidt revet ost på toppen af hver inden de kommer i ovnen. Velbekomme
Læs mere Ingredienser