ook.png 13.04.2018

Skipperlabskovs

Trin 1. Pil og hak
Fremgangsmåde:
Pil og hak løgene fint og skær kødet i tern.

 

Trin 2. Kartoflerne
Fremgangsmåde:
Skræl kartoflerne og persilleroden og skær dem i tern. Læg dem i en skål med vand.

 

Trin 3. Sauter
Fremgangsmåde:
Sauter løg og kød i olie i en gryde, uden at det tager farve.

 

Trin 4. Tilsæt til gryden
Fremgangsmåde:
Tilsæt laurbærblade og krydder med salt og peber. Hæld vand på, så det lige dækker. Lad retten simre - og tilsæt eventuelt mere vand.

 

Trin 5. Tilsæt kartofler
Fremgangsmåde:
Tilsæt persillerod og kartofler til gryden efter 5-10 minutter.

 

Trin 6. Kog
Fremgangsmåde:
Kog i ca. 1½ time - Rør undervejs, så kartofler og persillerod bliver til mos.

 

Trin 7. Tilsæt fløde
Fremgangsmåde:
Tilsæt til sidst fløde og krydder med salt og peber.

 

Trin 8. Velbekomme
Fremgangsmåde:
Server med syltede rødbeder, rugbrød og sennep. Velbekomme
Læs mere Ingredienser