20.05.2020

Vær med til at udvikle Lev

Lev er som organisation i rivende udvikling på alle fronter. Du kan som bestyrelsesmedlem i Lev være med til at sætte dit præg på den udvikling, som Lev er i gang med. Stil op til Levs bestyrelse og bliv en del af Levs politiske fællesskab. Det siger Landsformand, Anni Sørensen, mere om i denne video.

Sådan stiller du op til bestyrelsen i Lev

For at stille op skal man enten være med i en af kredsbestyrelse eller være opstillet af en kredsbestyrelse i Lev. Find din nærmeste kredsbestyrelse her og tag kontakt med henblik på en opstilling via en af kredsene i Lev: https://www.lev.dk/kontakt/kredse-og-foreninger

Efterfølgende skal man udfylde et opstillingsskema, som der er linket til nederst på siden her. Send det til opstilling@lev.dk, så sørger Lev for det videre forløb.

Man skal være medlem af Lev. Følg dette link for at blive medlem: https://www.lev.dk/stoet-lev/bliv-medlem-af-lev/meld-dig-ind-her

Opstillingsfristen er den 1. juli 2020. Selve valget af de 15 bestyrelsesmedlemmer fra kredsene sker på de regionale møder i august måned.

Allerede her i juni måned ligger årets første regionale møder, som du med fordel kan deltage i. Det foregår her på Sjælland i uge 24 og i Jylland i uge 25. Kontakt den lokale Lev-kreds for mere information om tid og sted. Eller tag kontakt til Lev.

Tilbage er bare at sige: Al mulig held og lykke med opstillingen. Vi ser frem til at se dit kandidatur.